2694091174 6972032312 Πλάτανος - Ερύμανθος Αχαΐα 25008 info@papageorgiou-proviogiaourti.gr
hero image

 
 
 
 

Μονάδα Επεξεργασίας Γάλακτος - Πρόβειο Γιαούρτι - Στραγγιστό Γιαούρτι - Εμπόριο - Χονδρική | Αχαΐα


Η μονάδα επεξεργασίας γάλακτος του Γεωργίου Παπαγεωργίου «Ο ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ» που εδρεύει στο Πλάτανο του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας, έχοντας γνώση της ανάγκης για επιστροφή σε αγνά, φυσικά και παραδοσιακά προϊόντα παράγει, εμπορεύεται και διανέμει εκλεκτά γαλακτοκομικά προϊόντα, με μοναδική αυθεντική γεύση και ποιότητα, σ’ επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη την Αχαΐα.

Το μυστικό της μοναδικής γεύσης των γιαουρτών μας είναι αφενός το αγνό και καλό γάλα το οποίο παράγεται από μικρούς και διαλεχτούς παραγωγούς της περιοχής μας και αφετέρου στο ότι εργαζόμαστε καθημερινά και αδιάκοπα με αγάπη και μεράκι, δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και προσοχή στην επεξεργασία της πρώτης ύλης, καθώς και στις παραδοσιακές πρακτικές, εξασφαλίζοντας ότι κάθε σταγόνα γάλακτος μετατρέπεται σε ένα προϊόν υψηλής γαστρονομικής αξίας.
 
 
 
 

 

 
 
 
Πάρτε μια γεύση!:
 
 
 
 
 
     
  ΠΡΟΒΕΙΟ
 

Παρασκευάζεται καθημερινά από 100% φρέσκο πρόβειο γάλα, με τον παραδοσιακό τρόπο πηξίματος και χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών. Διακρίνεται για την μοναδική κρεμώδη, απαλή υφή και φρεσκάδα του και αποτελεί εξαιρετικό έδεσμα για όλα τα γεύματα της ημέρας.

Συσκευασία: 3x200g, 1kg
Κωδικός προϊόντος: 000


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
     
 
     
  ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
 

Από αγνό, φρέσκο, 100% Ελληνικό αγελαδινό γάλα. Εξαιρετικά νόστιμο, φτιαγμένο με 100% φυσικά συστατικά και με παραδοσιακή, πλούσια γεύση και τ’ απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός, επειδή έχει περισσότερες πρωτεΐνες από ότι τ’ άλλα γιαούρτια.

Συσκευασία: 3x200g, 1kg
Κωδικός προϊόντος: 000


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
     
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για παραγγελίες κι ελάτε να μοιράσουμε μαζί αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις!